Kalkungryte

Kalkungryte

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Pepper
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    Byggris
    1 pose
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Løk
    1 stk
    Sjampinjong
    1/2 pakke
    Rød paprika
    1 stk
    Squash
    1 stk
    Hakkede tomater
    1 boks
    Salt
    1/2 ts
    Pepper
    1/2 ts
    Timian
    1/2 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du litt sterkere smak på gryten, kan du tilsette noen dråper tabasco eller finhakket frisk rød chili.

    Kok byggris som anvist på pakken.
    Skjær løk og sjampinjong i skiver, og paprika og squash i terninger.
    Varm opp olje i en stekepanne med litt høye kanter og brun kalkunterningene i pannen.
    La de kuttede grønnsakene steke med i omtrent 5 minutter.
    Tilsett hakkede tomater, salt, pepper og timian, og la det småkoke i omtrent 10 minutter.
    Server kalkungryte med byggris.
    God middag!