15-20
Ferske laksekarbonader med eple- og gulrot-tzatziki, ovnsbakte poteter og brokkoli
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
- smør
Ovnsbakte poteter og brokkoli
Delikatessepoteter
300 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Eple- og gulrot-tzatziki
Grønt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Sukker
½ ts
Ferske laksekarbonader
Lakseburger (Fisk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 488 kcal
- Fett 20 g
- Karbohydrater 40 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Ovnsbakte poteter og brokkoli: Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Vend inn brokkolien på stekebrettet med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av steketiden.
- Eple- og gulrot-tzatziki: Skyll eplet og skrell gulroten. Grovriv eplet og gulroten på et rivjern. Ha gulroten og eplet i en skål og vend inn yoghurten og ½ ts sukker. Smak til med salt og pepper.
- Ferske laksekarbonader: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Krydre lakseburgerne med salt og pepper, og stek dem i omtrent 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
- Vel bekomme!