Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du følger Roedeporsjonen og får litt couscous til overs, bruk restene i en salat neste dag. Tilsett gjerne litt finhakket vårløk i wrapen rett før servering. Du kan også varme tortillalefsene i mikrobølgeovnen.
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Kok opp vann eller kyllingbuljong, ha i couscous og skru av varmen. Rør det sammen, legg på lokk og la det svelle i omtrent 6 minutter. Rør couscousen luftig med en gaffel eller visp før servering. Smak eventuelt til med litt salt.
Bland kjøttet med marinaden. Finhakk paprika, rødløk og hvitløk. Stek kjøtt og rødløk til kjøttet er nesten gjennomstekt. Ha i resten av grønnsakene og stek videre i et par minutter.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen i 5–6 minutter. Fyll lefsene med kalkunkjøtt, grønnsaker og couscous. Brett lefsene sammen.
Server wraps med kalkun, grønnsaker og couscous.
Tortillalefse: 1 stk Kalkunkjøtt: 150 g Couscous: 50 g Grønnsaker Kcal: 391
God middag!