Linguine med pannestekt sopp, kjernepesto og grønn salat med erter
Vegetar

Linguine med pannestekt sopp, kjernepesto og grønn salat med erter

3.95 (63)
Under 30 min
12 Ingredienser
Den kraftige smaken av stekt sopp og kjernepesto sammen med mild pasta og frisk grønn salat er smakfulle kombinasjoner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Bladpersille
1 bunt
Hvitløksfedd
¼ stk
Kjerneblanding
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
½–1 dl
Aromasopp
100 g
Gul løk
½ stk
Smør
½ ss
(Melk)
Brokkoli
1 stk
Pasta
200 g
(Hvete)
Tobladssalat
50 g
Sitron
½ stk
Grønne erter
125 g
Olivenolje
½ ss
Urtedressing
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
897 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
86 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok opp vann til pastaen og brokkolien. 
 Skyll og grovhakk persillen. Skrell og grovhakk hvitløken. Ha persillen, hvitløken, kjerneblandingen og den revne Grande Premium-osten i en egnet beholder og miks det sammen med en stavmikser, blender eller i en liten kjøkkenmaskin. Hell på omtrent ½–1 dl olje, litt etter litt, til du får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. 
 Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og tilsett soppen. Stek soppen i 3–4 minutter, til den har sluppet væske og blitt tørr igjen. Tilsett løken og ½ ss smør, og stek videre i 3–4 minutter, til soppen og løken er gyllen. Krydre med salt og pepper.
 Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien med pastaen når det gjenstår omtrent 4 minutter av koketiden. Hell av vannet.
 Skyll og tørk salaten. Del sitronen i to. Ha salaten og ertene i en salatbolle, og klem over litt saft fra sitronen. Vend inn ½ ss olivenolje. 
 Bland soppen og kjernepestoen med pastaen og brokkolien. 
Server urtedressingen til retten. 
God middag!