Thaiwok med kyllingkjøttdeig og soya- og ingefærsaus, koriander og hakkede peanøtter
15-20
Laktosefri

Thaiwok med kyllingkjøttdeig og soya- og ingefærsaus, koriander og hakkede peanøtter

En enkel hverdagswok med milde smaker som passer for hele familien. Den saftige kyllingkjøttdeigen tilfører mye god smak til woken.

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • gluten,
  • peanøtter,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • sukker
  • salt
  • olje

Thaiwok

rødløk
Rødløk
½ stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
pak choy
Pak choy
2 stk
lime
Lime
½ stk
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Sukker
1 ts

Eggenudler

Eggenudler (Egg, Hvete, Gluten)
125 g

Tilbehør

koriander
Koriander
1 bunt
hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 696 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 72 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Liker du maten litt sterkere, kan du gjerne ha litt finhakket chili i woken. Ikke server hakkede nøtter til de aller minste.

  1. Kok opp en kjele med vann til nudlene. 
  2. Thaiwok: Skrell og kutt rødløken og gulrøttene i strimler. Skyll og kutt pak choyene i strimler, og del limen i to.
  3. Thaiwok, fortsettelse: Varm opp en stor steke- eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og krydre med litt salt. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter til, og legg den over på en tallerken. Ha ny olje i stekepannen, og stek rødløken og gulrøttene i omtrent 3 minutter, til løken er gyllen. Ha kjøttet tilbake i stekepannen, og tilsett pak choyen og soya- og ingefæsausen. Kok opp, og smak til med saft fra limen, 1 ss soyasaus og 1 ts sukker.
  4. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  5. Tilbehør: Skyll, rist og grovhakk korianderen, og dryss korianderen og de hakkede peanøttene over woken. Del resten av limen i båter, og server båtene til retten.