20-30
Ovnsbakte provencekrydrete kyllinglår i spinat- og soppsaus med couscous
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- salt
- pepper
Ovnsbakte kyllinglår i spinat- og soppsaus
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Couscous
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
Kryddermiks med hvitløk og persille (Sulfitt)
½ pakke
Kokt brokkoli
Brokkoli
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 714 kcal
- Fett 34 g
- Karbohydrater 59 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også ovnsbake brokkolien i stekeovnen.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Ovnsbakte kyllinglår i spinat- og soppsaus: Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt tomaten i båter.
- Ovnsbakte kyllinglår i spinat- og soppsaus, fortsettelse: Fordel soppsausen i en stor ildfast form, og bland inn spinaten og tomaten. Legg kyllinglårene på toppen, og hell over balsamicovinaigretten. Krydre med litt salt og pepper. Stek det hele i ovnen i 20 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
- Couscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men tilsett kryddermiksen i kokevannet.
- Kokt brokkoli: Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter, eller til den er mør. Hell av vannet.
- God middag!