Ovnsbakte provencekrydrete kyllinglår i spinat- og soppsaus med couscous
20-30

Ovnsbakte provencekrydrete kyllinglår i spinat- og soppsaus med couscous

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Ovnsbakte kyllinglår i spinat- og soppsaus

spinat
Spinat
50 g
tomat
Tomat
1 stk
soppsaus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
grillede kyllinglår med Provencekrydder
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke

Couscous

fullkornscouscous
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
½ pakke

Kokt brokkoli

brokkoli
Brokkoli
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 701 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 54 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også ovnsbake brokkolien i stekeovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte kyllinglår i spinat- og soppsaus: Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt tomaten i båter.
  3. Ovnsbakte kyllinglår i spinat- og soppsaus, fortsettelse: Fordel soppsausen i en stor ildfast form, og bland inn spinaten og tomaten. Legg kyllinglårene på toppen, og hell over balsamicovinaigretten. Krydre med litt salt og pepper. Stek det hele i ovnen i 20 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
  4. Couscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men tilsett kryddermiksen i kokevannet.
  5. Kokt brokkoli: Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter, eller til den er mør. Hell av vannet.
  6. God middag!