Tex mex-pizza
20-30

Tex mex-pizza

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Pizza

kjøttdeig
Kjøttdeig
300 g
three spice
Three spice
1 pakke
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
1–2 pakke
små tortillachips
Små tortillachips
1 pakke

Topping

tomat
Tomat
1 stk
vårløk
Vårløk
1 pakke
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1413 kcal
  • Fett 69 g
  • Karbohydrater 126 g
  • Protein 73 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har noen osterester i kjøleskapet, er dette en fin måte å bruke dem opp på. Spre osten utover pizzaene før du steker dem i ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Pizza: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med tacokrydderet, salt og pepper.  
  3. Pizza, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen jevnt utover bunnene, og strø over den revne osten. Fordel kjøttdeigen og tortillachipsene utover pizzaene. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
  4. Topping: Skyll tomaten og vårløken. Kutt tomaten i små terninger og vårløken i tynne skiver. Dryss tomatterningene og vårløken over pizzaene, og server hvitløksdressingen ved siden av.