Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Pizza
Kjøttdeig
300 g
Tacokrydder
1 pakke
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost (Melk)
1–2 pakke
Små tortillachips
1 pakke
Topping
Tomat
1 stk
Vårløk
1 pakke
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1413 kcal
- Fett 69 g
- Karbohydrater 126 g
- Protein 73 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har noen osterester i kjøleskapet, er dette en fin måte å bruke dem opp på. Spre osten utover pizzaene før du steker dem i ovnen.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Pizza: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med tacokrydderet, salt og pepper.
- Pizza, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen jevnt utover bunnene, og strø over den revne osten. Fordel kjøttdeigen og tortillachipsene utover pizzaene. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen.
- Topping: Skyll tomaten og vårløken. Kutt tomaten i små terninger og vårløken i tynne skiver. Dryss tomatterningene og vårløken over pizzaene, og server hvitløksdressingen ved siden av.