Tempurasei med grønn potetsalat og remulade
15-20

Tempurasei med grønn potetsalat og remulade

Potetsalat er godt året rundt. Her får du sprø sei og irrgrønne erter til. Rett og slett en litt annen vri på fish & chips.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Grønn potetsalat

poteter
Poteter
350 g
grønne erter
Grønne erter
125 g
gul løk
Gul løk
½ stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
ruccola
Ruccola
50 g
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke

Tempurasei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Tilbehør

remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 674 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 69 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du fortrekker stekte grønnsaker, kan du steke grønnsakene som skal i potetsalaten. Klem gjerne litt sitronsaft over fisken. Det er også godt med dill og gressløk i potetsalaten, hvis du har det hjemme.

  1. Grønn potetsalat: Del potetene i to, og kok dem i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene sammen med potetene når det gjenstår omtrent 2 minutter av potetenes koketid.
  2. Grønn potetsalat, fortsettelse: Skrell løken. Skyll og rens paprikaen, og kutt løken og paprikaen i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Hell vannet av potetene og ertene. Del potetene i to. Ha potetene, ertene, løken, paprikaen og ruccolaen i en salatbolle, og vend inn sennepsvinaigretten. Smak til med salt og pepper.
  3. Tempurasei: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
  4. Tilbehør: Server remuladen til retten.