Pasta casarecce med chili- og hvitløksstekt scampi, paprika og basilikumkrem
20-30

Pasta casarecce med chili- og hvitløksstekt scampi, paprika og basilikumkrem

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • skalldyr,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Pasta casarecce

casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g

Basilikumkrem

crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
sitron
Sitron
½ stk

Chili- og hvitløksstekt scampi

hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
rød chili
Rød chili
½–1 stk
rød paprika
Rød paprika
½ stk
spinat
Spinat
50 g
scampi naturell
Scampi naturell (Skalldyr)
150 g
sitron
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 711 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 83 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland basilikumpestoen med scampien, og vend inn den ferdigkokte pastaen.

  1. Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Basilikumkrem: Visp sammen crème fraîchen og basilikumpestoen. Skyll sitronen godt, og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Smak til sausen med skallet fra sitronen og pepper. 
  3. Chili- og hvitløksstekt scampi: Skrell og finhakk hvitløken og løken. Skyll, rens og kutt chilien i tynne skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Skyll og tørk spinaten.  
  4. Chili- og hvitløksstekt scampi, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek scampien, paprikaen, hvitløken, løken og chilien i 1–2 minutter, og press over litt av saften fra sitronen. Vend inn spinaten, til den faller litt sammen. Krydre med litt salt og pepper.  
  5. Servering: Server pastaen med den chili- og hvitløksstekte scampien, paprikaen og topp med basilikumkremen.