Soyamarinert svinekam med vietnamesisk nudelsalat
25-35
Laktosefri

Soyamarinert svinekam med vietnamesisk nudelsalat

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • gluten,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • sukker
  • olje

Soyamarinert svinekam

mager svinekam i skiver
Mager svinekam i skiver
300 g
srirachasaus
Srirachasaus
½–1 pakke
Soyasaus (Soya)
2 ss
Sukker
1 ss
Olje
½ ss

Dressing

rød chili
Rød chili
½–1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
sesam- og chilisaus
Sesam- og chilisaus (Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
koriander
Koriander
½ bunt
lime
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Soyasaus (Soya)
1 ts

Nudelsalat

Eggenudler (Egg, Hvete, Gluten)
125 g
gulrot
Gulrot
1 stk
squash
Squash
½ stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk

Topping

koriander
Koriander
½ bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 723 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan serveres rå i salaten hvis du heller ønsker det.

  1. Soyamarinert svinekam: Bland sammen 2 ss soyasaus, 1 ss sukker, ønsket mengde srirachasaus og ½ ss olje i en bolle. Skjær kjøttet i strimler, og legg kjøttet i bollen med marinaden. Bland det godt, og la det stå på benken frem til punkt 5.  
  2. Dressing: Skyll og finhakk ønsket mengde av chilien. Skrell og finhakk hvitløken. Skyll korianderen. Finhakk korianderstilkene, og grovhakk resten av korianderen. Ha sesam- og chilisausen i en skål, og bland inn chilien, hvitløken, saften fra limen, 1 ts soyasaus, 1 ts sukker og korianderstilkene.
  3. Nudelsalat: Kok nudlene som anvist på pakken. Skrell gulroten og skyll squashen. Del gulroten og squashen i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrå. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Sil av vannet til de ferdigkokte nudlene, og skyll dem under kaldt vann. Ha nudlene over i en stor serveringsskål, og hell dressingen fra forrige punkt over nudlene.  
  4. Nudelsalat, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter. Ha grønnsakene over i skålen med nudlene.  
  5. Soyamarinert svinekam, fortsettelse: Bruk stekepannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet i 3–4 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt.  
  6. Topping: Server nudelsalaten, toppet med det soyastekte kjøttet og resten av korianderen.