Ingredienser
1 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olivenolje
- olje
- salt
- pepper
Couscoussalat med kylling
Fullkornscouscous (Hvete)
½ pakke
Sjalottløk
1 stk
Grønt eple
1 stk
Tomat
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Urtemiks
½ pakke
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 700 kcal
- Fett 20 g
- Karbohydrater 67 g
- Protein 64 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Couscoussalaten kan du blande inn med den stekte kyllingen i stekepannen, for å få en mer lun salat.
- Couscoussalat med kylling: Tilbered en halv pakke av couscousen etter anvisningen på pakken (bruk hele pakken, om du vil lage litt ekstra). Skyll tomaten og eplet. Kutt tomaten og eplet i terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene og couscousen i en salatbolle. Bland inn ½ ss olivenolje og smak til med litt salt og pepper.
- Couscoussalat med kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, og krydre med litt salt og urtemiksen. Topp couscoussalaten med den stekte kyllingen og server hvitløksdressingen til.
- God middag!
- Restetips: Ta vare på middagsrestene i en matboks, i kjøleskapet. Spis det som en rask lunsj dagen etter.