Roede
Laktosefri
Glutenfri
Kyllingwok med sataysaus, grønnkål og svart ris
4.11 (373)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
- vann
Svart ris
125 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Kyllingfilet strimlet
1 pakke
Strimlet grønnkål
100 g
Sataysaus uten nøtter
1 pakke
Vann
½ dl
Soyasaus
1–2 ss
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 557 kcal
- Fett:
- 14 g
- Karbohydrater:
- 61 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist sesamfrøene lett gylne i en middels varm og tørr stekepanne, for mer smak.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene og rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok kyllingen i 2–3 minutter. Tilsett gulrøttene og rødløken, og wok videre i 3–4 minutter, under omrøring. Tilsett så grønnkålen, og krydre med litt salt og pepper. Hell på sataysausen, ½ dl vann og 1–2 ss soyasaus, og kok opp.
Topp retten med sesamfrøene.
300 g Ris: 100 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!