Kyllingpasta med fullkornslinguine og feta- og spinattopping
20-30
Roede

Kyllingpasta med fullkornslinguine og feta- og spinattopping

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • pastavann
  • olivenolje
  • salt

Fullkornslinguine

fullkornslinguine
Fullkornslinguine (Hvete)
100–150 g

Kyllingpasta

rødløk
Rødløk
1 stk
squash
Squash
1 stk
sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
tomatsausbase
Tomatsausbase
1 pakke
kryddermiks med fennikel og pepper
Kryddermiks med fennikel og pepper (Sennep)
½ pakke
Olje
1 ts
Pastavann
1 dl

Feta- og spinattopping

spinat
Spinat
50 g
fetaost
Fetaost (Melk, Laktose)
50–100 g
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 686 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett gjerne en skvett matfløte for en mer kremet saus. Du kan også finrive litt sitronszest over pastaen, for et deilig sitrussting.

  1. Fullkornslinguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet til sausen.
  2. Kyllingpasta: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Kutt kyllingen i terninger. Ta vare på kraften i kyllingpakken.
  3. Kyllingpasta, fortsettelse: Varm opp en vid kjele eller en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og squashen i 2–3 minutter. Ha i kyllingen og tomatpuréen, og stek videre i 2–3 minutter. Tilsett tomatsausbasen, kraften fra kyllingpakken, 1 dl pastavann og kryddermiksen. Kok opp, og la sausen småkoke i 6–8 minutter. Smak til med litt salt og eventuelt mer av kryddermiksen. 
  4. Feta- og spinattopping: Skyll og tørk spinaten. Bland spinaten med fetaosten og litt olivenolje i en skål. Bland inn chiliflakene, eller server dem til retten. Topp retten med feta- og spinattoppingen.
  5. God middag!
  1. Pasta: 100 g Grønnsaksaus med kylling: 350 g Energiinnhold: ca. 450 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).