Panert torsk med bulgur og chilistekte grønnsaker
15-20
Laktosefri

Panert torsk med bulgur og chilistekte grønnsaker

Sprøbakt torsk med curry- og mangodressing en uslåelig kombinasjon. En rask rett, full av spennende smaker.

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke

Chilistekte grønnsaker og panert torsk

brokkoli
Brokkoli
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
½ pakke
panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g

Tilbehør

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 746 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 88 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle er så glad i sterk mat, kan dere smake dere fram med chilisausen, eller servere den ved siden av.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
  3. Chilistekte grønnsaker og panert torsk: Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skrell og kutt rødløken i store båter. Fordel brokkolien, gulrøttene og rødløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn chilisausen og litt salt og pepper. Legg fisken på et nytt stekebrett med bakepapir. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i 10–12 minutter.
  4. Bulgur og grønnsaker: Ha bulguren fra punkt 2 i en stor serveringsskål, og vend inn grønnsakene fra punkt 3.
  5. Tibehør: Server curry- og mangodressingen til retten.