Ostegratinerte salsicciaboller i tomatsaus, med linguine og grønn salat
15-20
Laktosefri

Ostegratinerte salsicciaboller i tomatsaus, med linguine og grønn salat

Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • olje
  • olivenolje

Kjøttboller i tomatsaus

salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
maisstivelse
Maisstivelse
1 pakke
tomatsausbase
Tomatsausbase
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Grønn salat

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 926 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha kaldt vann på hendene når du skal forme kjøttbollene, det gjør arbeidet enklere. Hvis du ikke vil bruke hendene, kan du bruke to spiseskjeer. Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
  2. Kjøttboller i tomatsaus: Ha kjøttdeigen i en bolle, og bland inn maisstivelsen. Form deigen til runde kjøttboller (se tips). Ha kjøttbollene i en smurt ildfast form, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter. 
  3. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  4. Grønn salatSkyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
  5. God middag!