Asiatisk biffsalat-bowl med råkost, jasminris og soya- og ingefærsaus
15-20
Laktosefri

Asiatisk biffsalat-bowl med råkost, jasminris og soya- og ingefærsaus

En fusion mellom snakkisen "bowl" og en fargerik asiatisk biffsalat med soya- og ingefærsaus er en liten smak av Asia rett hjem.

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Råkost

råkostmiks
Råkostmiks
150 g
rødløk
Rødløk
½ stk
lime
Lime
½ stk

Topping

sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
lime
Lime
½ stk
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½ pakke

Marinerte biffstrimler

marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 594 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 67 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan stekes sammen med kjøttet.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Råkost: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken og råskostmiksen i en bolle, og press over saften fra halve limen. Vend det godt sammen. 
  3. Topping: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist sesamfrøene i den tørre pannen i omtrent 1 minutt. Ha sesamfrøene over i en liten skål. Skyll og kutt resten av limen i båter. 
  4. Marinerte biffstrimler: Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet i 1 minutt uten å røre i det. Vend om og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med litt nykvernet pepper og vend inn soya- og ingefærsausen. 
  5. Servering: Sett sammen bowlen med risen i bunn, og legg biffkjøttet og råkostmiksen pent ved siden av hverandre. Topp med de ristede sesamfrøene, soya- og ingefærsausen og limebåtene.