Kremet pasta casarecce med bacon, brokkoli, tomat og Grande Premium
15-20

Kremet pasta casarecce med bacon, brokkoli, tomat og Grande Premium

Denne enkle og raske pastaretten er en skikkelig familieklassiker, full av bacon og lagret ost.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • smør

Kremet saus

gul løk
Gul løk
½ stk
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
baconterninger
Baconterninger
150 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Vann
2 dl

Casarecce og brokkoli

brokkoli
Brokkoli
1 stk
pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Tilbehør

tomater
Tomater
2 stk
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 739 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 82 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Kremet saus: Skrell og finhakk løken. Kok opp 2 dl vann, og bland inn grønnsaksbuljongen. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 3 minutter, til det er sprøtt. Tilsett løken, og stek videre i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Tilsett crème fraîchen. Ha i buljongvannet litt etter litt, juster mengden etter hvor tykk du vil ha sausen. Kok opp på middels varme, og smak til med salt og pepper. La sausen stå på lav varme frem til servering. 
  2. Casarecce og brokkoli: Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet, og bland inn litt olivenolje eller smør. 
  3. Tilbehør: Kutt tomatene i terninger. Topp retten med tomatene og Grande Premium-osten ved servering.