Sprøpanert sei med stekt sommerkål, ramsløkaioli og syltet rødløk

Sprøpanert sei med stekt sommerkål, ramsløkaioli og syltet rødløk

3.95 (182)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Sommerkål
½ stk
Grønne erter
125 g
Aioli med ramsløk
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Syltet rødløk
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
804 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Del potetene i to, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Legg den panerte fisken på brettet når det gjenstår omtrent 10 minutter av steketiden. 
 Del sommerkålen i 2 båter gjennom stilkfestet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kålbåtene i 2–3 minutter på hver side til de får en gyllen farge. Tilsett ertene det siste minuttet. Krydre med litt salt og pepper.    
Server ramsløkaiolien og den syltede rødløken til retten. 
God middag!