Vegetarpizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing
20-30
Vegetar

Vegetarpizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing

Tynne, steinovnsbakte pizzabunner med fersk mozzarella, vår ferdiglagde pizzasaus og rødløk, tomat og chili. En liten bit av Italia, midt i uken.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Pizzabunner og pizzasaus

pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke

Topping

rødløk
Rødløk
1 stk
tomater
Tomater
2 stk
rød chili
Rød chili
1 stk
ruccola
Ruccola
50 g
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g
pinjekjerner
Pinjekjerner
1 pakker

Rømmedressing

lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
mexican BBQ
Mexican BBQ (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1105 kcal
  • Fett 55 g
  • Karbohydrater 103 g
  • Protein 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne ruccolaen i litt fersk basilikum og olivenolje.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjon om du har det. 
  2. Pizzabunner og pizzasaus: Ha pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen på bunnene.
  3. Topping: Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og kutt tomatene og chilien i skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Riv den ferske mozzarellaen i mindre biter, og fordel den og den revne osten på bunnene. Topp pizzaene med rødløken, tomatene og chilien. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 1–2 minutter, til de er gylne. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen, pinjekjernene, salt og pepper.
  4. Rømmedressing: Bland sammen rømmen og det meksikanske grillkrydderet i en skål. Smak til med salt og pepper. Server rømmedressingen til pizzaene.