Hvit pizza med salsicciaboller toppet med aromasopp og urter
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, pizzasaus med steinsoppesto, fersk mozzarella, aromasopp og aromatisk rosmarin.
En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, pizzasaus med steinsoppesto, fersk mozzarella, aromasopp og aromatisk rosmarin.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
Crème fraîche
1 pakke
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Aromasopp
100 g
Rødløk
1 stk
Timian
1 bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner
2 stk
Revet ost
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1143 kcal
- Fett:
- 59 g
- Karbohydrater:
- 93 g
- Protein:
- 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Bland crème fraîchen og steinsoppulveret med litt salt og pepper i en skål. Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll timianen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske mozzarellaen, den revne osten og soppen. Fordel salsicciabollene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og timianen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen.
Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering.
God middag!