Laktosefri
Meksikanske fiskepinner med krydderpoteter, salsa, aioli og salat
4.24 (63)
Under 30 min
7 Ingredienser
Sprø fisk fylt med mild og barnevennlig salsa, kombinert med de spanske tapaspotetene «patatas bravas» - denne retten er et spennende måltid.
Sprø fisk fylt med mild og barnevennlig salsa, kombinert med de spanske tapaspotetene «patatas bravas» - denne retten er et spennende måltid.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Paprikakrydder
½ pakke
Tomatsalsa
100 g
Aioli
½–1 pakke
Meksikanske fiskepinner
400 g
Restaurantsalat
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 742 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 80 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Drypp litt olivenolje og valgfri eddik over salaten. Smak til med salt og grovkvernet pepper.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, paprikakrydder, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Topp potetene med tomatsalsa og aioli ved servering.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
Skyll salaten og cherrytomatene. Tørk salaten og kutt tomatene i to. Ha salaten og tomatene i en bolle.
God middag!