Meksikanske fiskepinner med krydderpoteter, salsa, aioli og salat
20-30
Laktosefri

Meksikanske fiskepinner med krydderpoteter, salsa, aioli og salat

Sprø fisk fylt med mild og barnevennlig salsa, kombinert med de spanske tapaspotetene «patatas bravas» - denne retten er et spennende måltid.

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Krydderstekte poteter

poteter
Poteter
350 g
paprikakrydder
Paprikakrydder
½ pakke
tomatsalsa
Tomatsalsa
100 g
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke

Meksikanske fiskepinner

meksikanske fiskepinner
Meksikanske fiskepinner (Fisk, Hvete)
400 g

Salat

restaurantsalat
Restaurantsalat
50 g
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 742 kcal
  • Fett 34 g
  • Karbohydrater 80 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Drypp litt olivenolje og valgfri eddik over salaten. Smak til med salt og grovkvernet pepper.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Krydderstekte poteter:  Skyll og kutt potetene i fire. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, paprikakrydder, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Topp potetene med tomatsalsa og aioli ved servering. 
  3. Meksikanske fiskepinner: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
  4. Salat: Skyll salaten og cherrytomatene. Tørk salaten og kutt tomatene i to. Ha salaten og tomatene i en bolle.
  5. God middag!