Wrap med sprø sei, friske grønnsaker og sweet chili-saus
15-20

Wrap med sprø sei, friske grønnsaker og sweet chili-saus

Sprø sei, pakket i tortilla med friske grønnsaker og toppet med en søt chilisaus, er perfekt i en aktiv hverdag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Fisk

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Grønnsaker

gulrot
Gulrot
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
mais
Mais
1 pakke

Tilbehør

tortillalefser
Tortillalefser (Hvete)
1 pakke
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 799 kcal
  • Fett 17 g
  • Karbohydrater 123 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rømme eller yoghurt, passer det godt til denne retten.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Fisk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
  3. Grønnsaker: Skrell gulroten, og kutt den og agurken i tynne staver. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og riv hjertesalaten i biter. Sil laken av maisen, og skyll den. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål.
  4. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
  5. Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og chilisausen.