Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig

Tortelloni med spinat, ricotta og salsicciakjøttdeig

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Den italienske salsicciadeigen blir ekstra god når den krydres med røkt chipotlekrydder, og passer perfekt til denne kjappe tortellonimiddagen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Vann
1 l
Sjalottløk
1 stk
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Chipotlemiks
½–1 pakke
Vann
1 dl
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
762 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok opp omtrent 1 liter lettsaltet vann en kjele. 
 Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll spinaten. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter.
Tilsett sjalottløken og 1 dl vann, og stek videre i 1 minutt. Ha i spinaten, og stek det hele videre i 1 minutt, til spinaten har falt litt sammen. Skru ned til lav varme. Smak til med salt, pepper og chipotlemiksen. Bland godt, og la det hele stå på lav varme frem til servering.  
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll ruccolaen. Bland tomaten, ruccolaen og balsamicovinaigretten i en liten salatbolle. 
God middag!