Pastasalat med kylling, grønn pestodressing og Grana Padano
15-20

Pastasalat med kylling, grønn pestodressing og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Penne

Pasta (Hvete)
100–200 g

Grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
ruccola
Ruccola
50 g

Grønn pestodressing

basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
½–1 pakke
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
75–150 g
Vann
1–2 ss

Stekt kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Smør (Melk)
1 ss

Topping

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 914 kcal
  • Fett 43 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke ønsker en kremet dressing, kan du la være å blande pestoen med rømmen.

  1. Penne: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Grønnsaker: Skyll paprikaen, tomaten og ruccolaen. Rens paprikaen. Kutt paprikaen og tomaten i terninger.   
  3. Grønn pestodressing: Bland sammen pestoen, lettrømmen og 1–2 ss vann i en serveringsskål (se tips). Smak til med salt og pepper.
  4. Stekt kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett 1 ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden. Krydre med litt salt og pepper underveis. Del kyllingen i strimler før servering. 
  5. Pastasalat: Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle, og vend inn pestodressingen. Bland inn grønnsakene, og topp pastasalaten med kyllingen.
  6. Topping: Finriv Grana Padano-osten over pastasalaten før servering.
  7. God middag!