Stir fry med svinekjøtt, brokkoli, soya- og ingefærsaus og jasminris
Laktosefri

Stir fry med svinekjøtt, brokkoli, soya- og ingefærsaus og jasminris

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Jasminris
125 g
Rødløk
½ stk
Delt kinakål
200 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Hverdagsmiks
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
717 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttet kan stekes i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, og la kjøttet hvile i et par minutter før servering. Stek grønnsakene og ha i sausen.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Kutt svinekjøttet i strimler, og vend det sammen med 1 ss soyasaus i en skål. 
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i to omganger, i omtrent 2 minutter, eller til det gyllent. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hverdagsmiksen og rødløken i omtrent 3 minutter. Tilsett så kinakålen, og stek videre i 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med soya- og ingefærsausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
 Topp retten med de hakkede peanøttene. 
God middag!