Laktosefri
Stir fry med svinekjøtt, brokkoli, soya- og ingefærsaus og jasminris
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Jasminris
125 g
Rødløk
½ stk
Delt kinakål
200 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Hverdagsmiks
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Soyasaus
1 ss
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 717 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttet kan stekes i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, og la kjøttet hvile i et par minutter før servering. Stek grønnsakene og ha i sausen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Kutt svinekjøttet i strimler, og vend det sammen med 1 ss soyasaus i en skål.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i to omganger, i omtrent 2 minutter, eller til det gyllent. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hverdagsmiksen og rødløken i omtrent 3 minutter. Tilsett så kinakålen, og stek videre i 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med soya- og ingefærsausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Topp retten med de hakkede peanøttene.
God middag!