Stir fry med svinekjøtt, brokkoli, soya- og ingefærsaus og jasminris
15-20
Laktosefri

Stir fry med svinekjøtt, brokkoli, soya- og ingefærsaus og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • peanøtter,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Stir fry

rødløk
Rødløk
½ stk
delt kinakål
Delt kinakål
200 g
mager svinekam i skiver
Mager svinekam i skiver
300 g
hverdagsmiks
Hverdagsmiks
1 pakke
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss

Topping

hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 733 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttet kan stekes i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, og la kjøttet hvile i et par minutter før servering. Stek grønnsakene og ha i sausen.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Stir fry: Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Kutt svinekjøttet i strimler, og vend det sammen med 1 ss soyasaus i en skål. 
  3. Stir fry, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i to omganger, i omtrent 2 minutter, eller til det gyllent. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hverdagsmiksen og rødløken i omtrent 3 minutter. Tilsett så kinakålen, og stek videre i 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med soya- og ingefærsausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
  4. Topping: Topp retten med de hakkede peanøttene.