Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano
25-35
Laktosefri

Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje

Hvitløksbakt brokkoli

brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk

Kyllingfilet og tomat

tomater
Tomater
2 stk
sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Soyasaus (Soya)
2 ss

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
1 ss

Til servering

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 763 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 79 g
  • Protein 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du en sitron liggende? Press litt saft fra sitronen over retten ved servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
  2. Hvitløksbakt brokkoli: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 15–20 minutter. 
  3. Kyllingfilet og tomat: Skyll og kutt tomatene i grove biter. Ha kyllingen, kraften fra pakken og tomatene i en stor ildfast form. Tilsett balsamicovinaigretten og 2 ss soyasaus. Stek kyllingen og tomatene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. La kyllingen hvile i omtrent 5 minutter på et skjærebrett, og skjær den i skiver. 
  4. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn 1 ss smør.
  5. ServeringFinriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten og litt olivenolje, og server sjyen fra formen til retten.