Italiensk linse- og bønnegryte med potetmos, grønnkålsalat med ramsløkaioli og mandelskiver
15-20
Glutenfri
Vegetar

Italiensk linse- og bønnegryte med potetmos, grønnkålsalat med ramsløkaioli og mandelskiver

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • mandler,
  • melk,
  • nøtter,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Potetmos

rustikk potetmos med timian
Rustikk potetmos med timian (Melk, Laktose)
500 g

Italiensk linse- og bønnegryte

hvite bønner
Hvite bønner
1 pakke
bolognese med linser
Bolognese med linser (Selleri)
1 pakke

Grønnkålsalat

strimlet grønnkål
Strimlet grønnkål
50 g
tomat
Tomat
1 stk
grønt eple
Grønt eple
1 stk
mandelskiver
Mandelskiver (Mandler, Nøtter)
1 pakke
aioli med ramsløk
Aioli med ramsløk (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 703 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også blande Grande Premium-osten inn i grønnkålsalaten for mer smak.

  1. Potetmos: Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmosen i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha den ferdige potetmosen over i en serveringsskål.
  2. Italiensk linse- og bønnegryte: Skyll bønnene i et dørslag. Ha bønnene og bolognesen med linser over i en gryte. Kok opp, og la gryten småkoke på middels lav varme i omtrent 10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
  3. Grønnkålsalat: Skyll og tørk grønnkålen. Skyll og kutt tomaten og eplet i terninger. Bland grønnkålen, tomaten, eplet, aiolien og mandelskivene i en serveringsskål. Krydre med litt salt og pepper. 
  4. Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten (se tips). 
  5. God middag!