Tempurasei med bulgur og chilistekte grønnsaker
15-20

Tempurasei med bulgur og chilistekte grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke

Chilistekte grønnsaker og tempurasei

brokkoli
Brokkoli
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
½ pakke
tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Tilbehør

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 645 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 84 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle er så glad i sterk mat, kan dere smake dere fram med chilisausen, eller servere den ved siden av.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
  3. Chilistekte grønnsaker og tempuraseiDel brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skrell og kutt rødløken i store båter. Fordel brokkolien, gulrøttene og rødløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn chilisausen og litt salt og pepper. Legg fisken på et nytt stekebrett med bakepapir. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i 10–12 minutter.
  4. Bulgur og grønnsaker: Ha bulguren fra punkt 2 i en stor serveringsskål, og vend inn grønnsakene fra punkt 3.
  5. Tibehør: Server curry- og mangodressingen til retten.