Ovnsbakt kyllingbryst med tagliatelle og fersk mozzarella- og tomatsalat med ruccola

Ovnsbakt kyllingbryst med tagliatelle og fersk mozzarella- og tomatsalat med ruccola

3.81 (139)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • smør
Kyllingfilet med skinn
380 g
Tagliatelle
1 pakke
(Egg, Hvete)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Ruccola
1 pakke
Salt
Pepper
Olivenolje
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt balsamico på mozzarella- og tomatsalaten i ekte italiensk stil!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i ca. 2 minutter på hver side. Ha kyllingen over på et stekebrett eller i en ildfast form, og stek den i ovnen i 7-8 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av pastaen når den er ferdigkokt, og vend inn litt smør før servering.
Kutt mozzarellaen, rødløken og tomatene i skiver. Legg rødløken, tomatene og mozzarellaen lagvis på et fat, og fordel ruccolaen på toppen. Drypp over litt olivenolje, og krydre med salt og pepper.
God middag!