Ovnsbakt kyllingbryst med tagliatelle og fersk mozzarella- og tomatsalat med ruccola
3.81 (139)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- smør
Kyllingfilet med skinn
380 g
Tagliatelle
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Ruccola
1 pakke
Salt
Pepper
Olivenolje
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt balsamico på mozzarella- og tomatsalaten i ekte italiensk stil!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i ca. 2 minutter på hver side. Ha kyllingen over på et stekebrett eller i en ildfast form, og stek den i ovnen i 7-8 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av pastaen når den er ferdigkokt, og vend inn litt smør før servering.
Kutt mozzarellaen, rødløken og tomatene i skiver. Legg rødløken, tomatene og mozzarellaen lagvis på et fat, og fordel ruccolaen på toppen. Drypp over litt olivenolje, og krydre med salt og pepper.
God middag!