Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Salt
ts
Solsikke-/rapsolje
ss
Poteter
300 g
Agurk
1/2 stk
Hjertesalat
1/2 stk
Tomat
1 stk
Solsikke-/rapsolje
ss
Fiskekarbonade
2 stk
Remulade
1/2 beger
Hamburgerbrød
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne med ketsjup, sennep, sylteagurk, kapers eller lignende i tillegg.
Sett ovnen på 215 grader.
Del potetene i båter, ha i en ildfast form, litt olje og salt og pepper. Stek i ovnen ca 25 minutter. Gjør plass til fiskekakene, så kan de stekes sammen etter ca 10 minutter.
Fiskeburgerne legges i et oljet, ildfast fat og varmes i ovnen til de er gjennomvarme, dette tar ca 15 min
Hamburgerbrødene varmes opp de siste minuttene før servering.
Skjær salat og agurk i skiver, og tomater i båter.
Server burgerne med burgerbrød, salat, agurk, remulade og stekte båtpoteter.
God middag!