Pasta med varmrøkt laks, eple, cherrytomater og vårløk
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk
Basisvarer:
- Egg
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Cherrytomater
1 pakke
Grønnkål
1 pakke
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Farfalle
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Varmrøkt krydderlaks
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Egg
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med revet parmesan ved servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel cherrytomatene i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek cherrytomatene i ovnen i 10-12 minuter.
Fjern de tykkeste stilkene på grønnkålen (det er kun bladene som skal spises). Skyll grønnkålbladene og kutt dem i strimler. Finhakk løken, og skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek løken, hvitløken og grønnkålen i 2-3 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt vårløken i tynne skiver, og kutt eplet i tynne strimler. Skjær laksen i terninger på ca. 2 x 2 cm.
Knekk et egg og skill eggehviten fra eggeplommen. Bland rømmen sammen med eggeplommen og litt salt og pepper.
Bland sammen de stekte grønnsakene, pastaen og rømme- og eggeblandingen i en stor serveringsbolle.
Topp pasta- og grønnsaksblandingen med vårløken, eplestrimlene, cherrytomatene og laksen.
God middag!