Tortillawrap med hoisinglaserte kjøttboller og rødkålsalat

Tortillawrap med hoisinglaserte kjøttboller og rødkålsalat

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • extra virgin olivenolje
  • solsikke-/rapsolje
Finsnittet rødkål
100 g
Finsnittet hodekål
150 g
Ingefær
1 bit
Koriander
1 bunt
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1-2 ss
Extra virgin olivenolje
2 ss
Kjøttboller med grønnsaker
300 g
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Agurk
½–1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Syltet rødkål smaker godt til denne retten. Kok opp 0,5 dl sukker, 1 dl eddik og 1,5 dl vann. Riv ingefæren og bland den med rødkålen, hell over den varme laken og la det trekke i minimum 10 minutter.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha rødkål og hodekål i en bolle (se tips). Skrap skallet av ingefæren med en skje, kutt den fint eller riv den på den fine delen av rivjernet. Hakk koriander. Ha ingefær og koriander i bollen med kål. Bland sammen eddik og olje. Hell dressingen over kålen, bland godt og la den stå på benken frem til servering.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek kjøttbollene på middels varme til de er gylne og gjennomvarme. Ha på hoisinsaus og la det surre til sausen har satt seg godt rundt kjøttbollene.
Kutt agurken i staver og legg dem i en bolle som du setter på bordet.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Sett alle elementene på bordet så alle kan lage sin egen wrap. Håper det smaker!
God middag!