Purreløksuppe med kalkun og krutonger
Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Purresupper er mettende og næringsrike supper. Pynt gjerne med med friske krydderurter, som frisk basilikum eller persille.
Skrell potetene og del dem i mindre biter. Skjær et snitt langs hele purreløken og skyll den godt. Del den i 2 cm tykke biter.
Kok opp vann med buljong og tilsett potet og purre. La det koke i omtrent 10 minutter til potetene er møre.
Krydre kalkunen med salt, pepper og basilikum. Stek terningene i en stekepanne med olje på middels sterk varme til de er gjennomstekte.
Ta av litt av kraften til suppen i en kopp. Kjør sammen grønnsakene med en stavmikser. Spe med kraften til du får ønsket konsistens. Smak til suppen med salt og pepper.
Server purreløksuppe med kalkun og krutonger.
Mengde: 500 g Kcal: 285
God middag!