Purreløksuppe med kalkun og krutonger

Purreløksuppe med kalkun og krutonger

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Purresupper er mettende og næringsrike supper. Pynt gjerne med med friske krydderurter, som frisk basilikum eller persille.

      Skrell potetene og del dem i mindre biter. Skjær et snitt langs hele purreløken og skyll den godt. Del den i 2 cm tykke biter.
      Kok opp vann med buljong og tilsett potet og purre. La det koke i omtrent 10 minutter til potetene er møre.
      Krydre kalkunen med salt, pepper og basilikum. Stek terningene i en stekepanne med olje på middels sterk varme til de er gjennomstekte.
      Ta av litt av kraften til suppen i en kopp. Kjør sammen grønnsakene med en stavmikser. Spe med kraften til du får ønsket konsistens. Smak til suppen med salt og pepper.
      Server purreløksuppe med kalkun og krutonger.
      Mengde: 500 g Kcal: 285
      God middag!