Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan steke fiskestykkene i stekeovnen i 10–15 minutter ved 200 grader. Strø på salt, pepper og mandler før du setter fisken i ovnen.
Sett over poteter til koking i lettsaltet vann og kok potetene til de er møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Fjern stilken på portobellosoppen og ta bort de sorte lamellene på undersiden. Rens soppen for eventuelle jordrester og del den i skiver.
Finhakk rødløk og stek den sammen med soppen i litt margarin i en stekepanne. Del cherrytomatene i to. Vend sopp- og løkblandingen sammen med cherrytomater og spinat. Smak til med salt og pepper.
Skyll fisken i kaldt vann og tørk den med papir. Varm opp en stekepanne med margarin. Stek seifiletene på hver side til de er akkurat gjennomstekt. Dryss med salt, pepper og nøtter mot slutten av steketiden.
Server nøttestekt sei med soppsalat og kokte poteter.
1 Roedeporsjon Nøttestekt Sei: 150 g Kokt potet: 150 g Soppsalat Kcal: 355
God middag!