Pizza med med spekeskinke fra Voss, mozzarella og ruccola

Pizza med med spekeskinke fra Voss, mozzarella og ruccola

Ny oppskrift
Under 15 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Rødløk
    1 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Pizzabunn
    2–3 stk
    (Gluten)
    Pizzasaus
    1 pakke
    Revet mozzarella
    150 g
    (Melk, Laktose)
    Fersk mozzarella
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Vossaspianata
    1 pakke
    Oregano
    1 pakke
    Ruccola
    50 g
    Hvitløksdressing
    1 pakke
    (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Vårløk, tomater og andre grønnsaker passer også godt på pizzaen.

    Forvarm stekeovnen til 250 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene, stekebrett med bakepapir, en skjærefjøl og en kniv.
    Kutt rødløk og paprika strimler.
    Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir under. Fordel pizzasaus, revet ost, fersk mozzarella, rødløk, paprika, Vossaspianata og urtekrydder på pizzabunnene.
    Sett brettene inn i stekeovnen og stek pizzaene i omtrent 8–11 minutter, til osten er gyllen. Start gjerne nederst i ovnen og avslutt noen minutter øverst i stekeovnen.
    Skyll og tørk ruccola. Sett frem hvitløksdressing.
    Del opp pizzaen i stykker og server med ruccola på toppen og hvitløksdressing ved siden av. Bellissimo!
    God middag!