Fiskepudding i kokoscurrysaus med brokkoli
Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Hvetemel
- salt
- smør
- vann
Jasminris
150 g
Salt
Gul løk
1 stk
Stangselleri
½ pakke
Gulrot
1 stk
Smør
2 ss
Hvetemel
2 ss
Currypaste
1 pakke
Vann
2 dl
Kokosmelk
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Fiskepudding
1 pakke
Salt
Brokkoli
½ stk
Salt
Smør
2 ss
Koriander
1 bunt
Rød chili
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilpass mengden chili til din familie. Ønsker du en sterk rett, beholder du frøene. Har du en familie med sarte ganer, ta bort frøene og kutt chilien i små biter, eller du kan droppe den helt.
Kok ris etter anvisning på pakken. Sett over en kjele med lettsaltet vann til brokkoli.
Finhakk løk. Skrell gulrøtter og kutt dem i terninger. Skyll stangsellerien og kutt den i terninger.
Varm opp en vid kjele med olje. Tilsett grønnsakene og la dem surre i 2–3 minutter. Ha i smør, hvetemel og curry paste. Rør godt og la det surre i et minutt til. Ha på vann, kokosmelk og grønnsaksbuljong, og la det småkoke i 5 minutter.
Kutt fiskepudding i terninger. Ha terningene i sausen og la dem trekke i 5 minutter.
Kutt brokkoli i små buketter. Skrell stilken og kutt den i biter. Hakk koriander og chili (se tips). Kok brokkolien i 4–5 minutter. Hell av vannet, ha brokkolien tilbake i kjelen og ha på smør.
Server fiskepudding i kokoscurrysaus med jasminris og brokkoli. Ha koriander og chili på fiskepuddingen ved servering.
God middag!