Koteletter med rosettkål, sennepssaus og tyttebær
Roede

Koteletter med rosettkål, sennepssaus og tyttebær

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Evt. nykvernet sort pepper
  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
350 g
Litt salt
Svinekoteletter
500 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Evt. nykvernet sort pepper
Gulrøtter
½ pakke
Rosettkål
1 pakke
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Grov sennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Tyttebærsyltetøy
1 glass
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bak potetene i stekeovnen sammen med olje, urter, hvitløk, salt og pepper. 220 grader varmluft i omtrent 25–30 minutter.

Sett over poteter til koking i lettsaltet vann. Kok potetene til de er møre, det tar omtrent 20–25 minutter. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsakene. Du kan også velge å koke grønnsakene sammen med potetene mot slutten av koketiden.
Stek kotelettene i 4–5 minutter på hver side i en stekepanne med litt olje. Krydre dem med litt salt og pepper.
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok gulrotstavene i 3–4 minutter. Vent 1 minutt og ha så i rosettkål. Hell av vannet.
Varm opp sausen i en kjele. Rør om underveis. Smak til med grov sennep.
Server koteletter med poteter, gulrot, rosettkål, sennepssaus og tyttebærsyltetøy uten sukker.
150 g Potet: 150 g Grønnsaker: 125 g Saus: 2 ss Tyttebærsyltetøy: 1 ts Energiinnhold: ca 380 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!