Roede
Koteletter med rosettkål, sennepssaus og tyttebær
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Evt. nykvernet sort pepper
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
350 g
Litt salt
Svinekoteletter
500 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Evt. nykvernet sort pepper
Gulrøtter
½ pakke
Rosettkål
1 pakke
Brun saus
1 pakke
Grov sennep
1 glass
Tyttebærsyltetøy
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bak potetene i stekeovnen sammen med olje, urter, hvitløk, salt og pepper. 220 grader varmluft i omtrent 25–30 minutter.
Sett over poteter til koking i lettsaltet vann. Kok potetene til de er møre, det tar omtrent 20–25 minutter. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsakene. Du kan også velge å koke grønnsakene sammen med potetene mot slutten av koketiden.
Stek kotelettene i 4–5 minutter på hver side i en stekepanne med litt olje. Krydre dem med litt salt og pepper.
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok gulrotstavene i 3–4 minutter. Vent 1 minutt og ha så i rosettkål. Hell av vannet.
Varm opp sausen i en kjele. Rør om underveis. Smak til med grov sennep.
Server koteletter med poteter, gulrot, rosettkål, sennepssaus og tyttebærsyltetøy uten sukker.
150 g
Potet: 150 g
Grønnsaker: 125 g
Saus: 2 ss Tyttebærsyltetøy: 1 ts Energiinnhold: ca 380 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!