Red thai currysuppe med kylling og nudler

Red thai currysuppe med kylling og nudler

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Kyllinglårfilet
    180 g
    Solsikke-/rapsolje
    2-3 ss
    Rød currypaste
    ½–1 pakke
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Wokmiks m/grønnkål
    1 pakke
    Vann
    4-6 dl
    Salt
    Risnudler
    ½–1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Til denne retten passer det godt med et dryss cashewnøtter eller peanøtter ved servering.

    Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
    Kutt kylling i strimler. Behold fettet på, det er der mye av smaken sitter.
    Varm opp en kjele med olje og stek kyllingen til den er gyllen. Tilsett red currypaste, vann, hønsebuljong og kokosmelk. La suppen småkoke i 5 minutter.
    Tilsett wokmiks og la det koke til grønnkålen har falt lett sammen. Det skal fortsatt være krønsj i grønnsakene. Smak til med salt og pepper. 
    Kok nudlene i 4–5 minutter og hell av vannet.
    Server red thaisuppe med kylling, grønnsaker og risnudler.
    God middag!