Sitruskrydret utbenet kyllinglår med frisk salat og cæsarkremet potetsalat
Laktosefri
Glutenfri

Sitruskrydret utbenet kyllinglår med frisk salat og cæsarkremet potetsalat

4.11 (176)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Hjertesalat
1 stk
Norsk eple
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Sitron
1 stk
Olivenolje
½ ss
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 636 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 37 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i grove biter før du blander inn cæsardressingen.

 Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt enden av hjertesalaten og skyll bladene i kaldt vann. Rist av overflødig vann og kutt salaten i grove biter. Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Ha grønnsakene i en serveringsskål og skvis over saften fra sitronen og krydre med salt og pepper. Bland inn ½ ss olivenolje.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet mot slutten av steketiden. 
Hell vannet av de ferdigkokte potetene, og ha dem i en serveringsskål. Bland inn cæsardressingen. 
God middag!
God middag!