Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- pepper
- salt
Pasta i kremet pestosaus
Pasta (Hvete)
200 g
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
1 pakke
Kylling
Skivet kyllingfilet
300 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Topping
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 845 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 85 g
- Protein 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt av kokevannet i pastaen for en mer kremet konsistens på sausen.
- Pasta i kremet pestosaus: Kok pastaen som anvist på pakken.
- Kylling: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingskivene i omtrent 3 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha kyllingen over på en tallerken og vend inn kryddermiksen.
- Topping: Skyll og rens paprikaen, skrell rødløken og kutt grønnsakene i strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i 1 minutt. Tilsett den strimlede grønnkålen og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt og pepper.
- Pasta i kremet pestosaus, fortsettelse: Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend inn pestoen og lett crème fraîchen.
- Topp pastaen med kyllingen og grønnsakene. God middag!