20-30
Tempurasei med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus
Gyllen, tempurapanert sei med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Pannestekte grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Rød paprika
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Tilbehør
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 597 kcal
- Fett 9 g
- Karbohydrater 97 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland de ferdigkokte nudlene inn i de stekte grønnsakene. Rør sammen to egg, og ha dem over nudlene og grønnsakene. Stek til eggene har stivnet, og smak til med soyasaus.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene.
- Tempurasei: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
- Pannestekte grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene i to på langs, og så i skiver på skrå. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og finhakk hvitløken.
- Pannestekte grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i pannen i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Tilbehør: Server sweet chili-sausen til retten.