15-20
Laktosefri
Ostegratinerte salsicciaboller i tomatsaus, med linguine og grønn salat
Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- olje
- olivenolje
Kjøttboller i tomatsaus
Salsicciadeig
300 g
Maisstivelse
1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Revet ost (Melk)
100 g
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Grønn salat
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 926 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha kaldt vann på hendene når du skal forme kjøttbollene, det gjør arbeidet enklere. Hvis du ikke vil bruke hendene, kan du bruke to spiseskjeer. Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
- Kjøttboller i tomatsaus: Ha kjøttdeigen i en bolle, og bland inn maisstivelsen. Form deigen til runde kjøttboller (se tips). Ha kjøttbollene i en smurt ildfast form, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Grønn salat: Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
- God middag!