25-35
Laktosefri
Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- smør
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Hvitløksbakt brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Kyllingfilet og tomat
Tomater
2 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Soyasaus (Soya)
2 ss
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
1 ss
Til servering
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 828 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 79 g
- Protein 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du en sitron liggende? Press litt saft fra sitronen over retten ved servering.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
- Hvitløksbakt brokkoli: Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 15–20 minutter.
- Kyllingfilet og tomat: Skyll og kutt tomatene i grove biter. Ha kyllingen, kraften fra pakken og tomatene i en stor ildfast form. Tilsett balsamicovinaigretten og 2 ss soyasaus. Stek kyllingen og tomatene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. La kyllingen hvile i omtrent 5 minutter på et skjærebrett, og skjær den i skiver.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn 1 ss smør.
- Til servering: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten og litt olivenolje, og server sjyen fra formen til retten.