Italiensk linse- og bønnegryte med potetmos, grønnkålsalat med aioli og hasselnøtter
Glutenfri
Vegetar

Italiensk linse- og bønnegryte med potetmos, grønnkålsalat med aioli og hasselnøtter

4.08 (153)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hasselnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Borlottibønner
1 pakke
Bolognese med linser
1 pakke
(Selleri)
Strimlet grønnkål
50 g
Tomat
1 stk
Norsk eple
1 stk
Hasselnøtter
1 pakke
(Hasselnøtter)
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
843 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
89 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også blande Grande Premium-osten inn i grønnkålsalaten for mer smak. Bruk en tresleiv, håndtaket på en kniv eller lignende, til å knuse hasselnøttene i pakken.

 Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmosen i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha den ferdige potetmosen over i en serveringsskål.
 Skyll bønnene i et dørslag. Ha bønnene og bolognesen med linser over i en gryte. Kok opp, og la gryten småkoke på middels lav varme i omtrent 15 minutter. Smak til med salt og pepper. 
 Skyll og tørk grønnkålen. Skyll og kutt tomaten og eplet i terninger. Grovknus hasselnøttene i pakken (se tips). Bland grønnkålen, tomaten, eplet, aiolien og hasselnøttene i en serveringsskål. Krydre med litt salt og pepper. 
 Topp retten med den revne Grande Premium-osten (se tips). 
God middag!