Glutenfri
Vegetar
Italiensk linse- og bønnegryte med potetmos, grønnkålsalat med aioli og hasselnøtter
4.08 (153)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hasselnøtter·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Rustikk potetmos med timian
500 g
Borlottibønner
1 pakke
Bolognese med linser
1 pakke
Strimlet grønnkål
50 g
Tomat
1 stk
Norsk eple
1 stk
Hasselnøtter
1 pakke
Aioli
½ pakke
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 843 kcal
- Fett:
- 41 g
- Karbohydrater:
- 89 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også blande Grande Premium-osten inn i grønnkålsalaten for mer smak. Bruk en tresleiv, håndtaket på en kniv eller lignende, til å knuse hasselnøttene i pakken.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmosen i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha den ferdige potetmosen over i en serveringsskål.
Skyll bønnene i et dørslag. Ha bønnene og bolognesen med linser over i en gryte. Kok opp, og la gryten småkoke på middels lav varme i omtrent 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll og tørk grønnkålen. Skyll og kutt tomaten og eplet i terninger. Grovknus hasselnøttene i pakken (se tips). Bland grønnkålen, tomaten, eplet, aiolien og hasselnøttene i en serveringsskål. Krydre med litt salt og pepper.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten (se tips).
God middag!