Panert torsk med agurk- og eplesalat, bulgur og curry- og mangodressing
Laktosefri

Panert torsk med agurk- og eplesalat, bulgur og curry- og mangodressing

4.08 (373)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Bulgur
125 g
(Hvete)
Rødløk
½ stk
Ingefær
½ bit
Agurk
½ stk
Norsk eple
½ stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ts
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 733 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke den panerte torsken i en stekepanne på middels høy varme, med litt olje og smør. Stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gyllen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og finriv ½–1 ts av ingefæren på et rivjern. Bland løken, ingefæren, 2 ss eddik og 1 ts sukker i en skål. La stå å trekke i 5 minutter.
 Skyll agurken og eplet. Lag tynne bånd av agurken med en potetskreller eller ostehøvel. Kutt eplet i tynne skiver. Bland agurken og eplet i serveringsskålen med løken og ingefæren rett før servering. 
 Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!