15-20
Asiatiske pannekaker med bacon, hoisinsaus, sprø grønnsaker og chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- peanøtter,
- melk,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Vårløk
1 pakke
Pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
½ pakke
Bacon
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Til servering
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Peanøtter (Peanøtter)
½ pakke
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 843 kcal
- Fett 55 g
- Karbohydrater 60 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også rive gulrøttene på den grove siden av et rivjern.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Grønnsaker: Skyll salaten og agurken. Brekk bladene av salaten og riv de i mindre biter. Kutt agurken i staver. Skrell og skjær lange bånd av gulroten med en mandolin eller skreller (se tips). Skyll og finsnitt vårløken.
- Pannekaker: Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter.
- Bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek baconet i 4–5 minutter, til det er gyllent og sprøtt.
- Til servering: Smør et tynt lag med hoisinsaus på pannekakene og fyll de med grønnsakene og det stekte baconet. Topp med chilimajones, og strø over vårløk og hakkede peanøtter.
- Restetips: Eventuelle rester av pannekakene kan fylles med for eksempel skinke, ost og salat til lunsj dagen etterpå!