15-20
Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy
Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Bøkerøkt bacon
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Smør (Melk)
½ ss
Pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Topping
Blåbærsyltetøy
1 glass
Blåbær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1055 kcal
- Fett 49 g
- Karbohydrater 119 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek baconet i ovnen hvis du vil. Varm opp stekeovnen til 250 grader. Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir, og stek baconet midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til det er sprøtt.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Bøkerøkt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek baconet i 4–5 minutter, til det er gyllent og sprøtt. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden (se tips).
- Pannekaker: Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter.
- Topping: Topp pannekakene med baconet, blåbærsyltetøyet og blåbærene ved servering.