15-20
Kremet jordskokksuppe med sprøstekt pepperoni og rustikt brød
Jordskokkens nøtteaktige smak i en nydelig, kremet suppe blir sammen med salt pepperoni og sprø vårløk en fantastisk smaksopplevelse.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- olje
- pepper
Jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke
Tilbehør
Jordskokk
250 g
Pepperoni
100 g
Vårløk
1 pakke
Brød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 863 kcal
- Fett 50 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brødene kan fint varmes i en brødrister. Da trenger du ikke å skru på ovnen.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft (se tips).
- Jordskokksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
- Tilbehør: Skrell og kutt jordskokkene i skiver. Skjær pepperonien i strimler. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokken i omtrent 5 minutter. Tilsett pepperonien, og stek videre i omtrent 5 minutter, eller til jordskokken er mør. Smak til med grovkvernet pepper, og vend inn vårløken.
- Brød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
- Nyt måltidet!