Tyrkisk storfekebab med blandet kålsalat, gulrot-tzatziki og rustikt brød
3.98 (105)
Under 20 min
7 Ingredienser
En middagssandwich er aldri feil i våre øyne. Middelhavsinspirert kebab og smakfull gulrot-tzatziki gir deg en autentisk smaksopplevelse.
En middagssandwich er aldri feil i våre øyne. Middelhavsinspirert kebab og smakfull gulrot-tzatziki gir deg en autentisk smaksopplevelse.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- olivenolje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Kjøttdeig
150 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Salt
½ ts
Gulrot
1 stk
Hvitløksdressing
1 pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Srirachasaus
¼ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 976 kcal
- Fett: 48 g
- Karbohydrater: 89 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brødet kan fint varmes i en brødrister. Da trenger du ikke å sette på ovnen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Bland sammen kjøttdeigen, det tyrkiske krydderet og ½ ts salt. Form kjøttdeigen til litt flate pølser. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kebaben i 2–3 minutter på hver side, til den er gyllen og gjennomstekt.
Skrell og riv gulroten. Bland gulroten i hvitløksdressingen, og smak til med salt og pepper.
Stek brødet som anvist på pakken.
Vend inn litt olivenolje og valgfri eddik i kålsalaten. Topp det nystekte brødet med strimlet kålsalat, tyrkisk kebab, gulrot-tzatziki og noen dråper srirachasaus.
God middag!
God middag!