Tyrkisk storfekebab med blandet kålsalat, gulrot-tzatziki og rustikt brød
15-20

Tyrkisk storfekebab med blandet kålsalat, gulrot-tzatziki og rustikt brød

En middagssandwich er aldri feil i våre øyne. Middelhavsinspirert kebab og smakfull gulrot-tzatziki gir deg en autentisk smaksopplevelse.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje
  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik

Tyrkisk storfekebab

kjøttdeig
Kjøttdeig
150 g
tyrkisk krydder
Tyrkisk krydder
1 pakke
Salt
½ ts

Gulrot-tzatziki

gulrot
Gulrot
1 stk
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke

Rustikt brød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Tilbehør

strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
srirachasaus
Srirachasaus
¼ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 976 kcal
  • Fett 48 g
  • Karbohydrater 89 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødet kan fint varmes i en brødrister. Da trenger du ikke å sette på ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Tyrkisk storfekebab: Bland sammen kjøttdeigen, det tyrkiske krydderet og ½ ts salt. Form kjøttdeigen til litt flate pølser. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kebaben i 2–3 minutter på hver side, til den er gyllen og gjennomstekt.
  3. Gulrot-tzatziki: Skrell og riv gulroten. Bland gulroten i hvitløksdressingen, og smak til med salt og pepper.
  4. Rustikt brød: Stek brødet som anvist på pakken.
  5. Tilbehør: Vend inn litt olivenolje og valgfri eddik i kålsalaten. Topp det nystekte brødet med strimlet kålsalat, tyrkisk kebab, gulrot-tzatziki og noen dråper srirachasaus.
  6. God middag!