Tyrkisk storfekebab med blandet kålsalat, gulrot-tzatziki og rustikt brød

Tyrkisk storfekebab med blandet kålsalat, gulrot-tzatziki og rustikt brød

3.98 (105)
Under 20 min
7 Ingredienser
En middagssandwich er aldri feil i våre øyne. Middelhavsinspirert kebab og smakfull gulrot-tzatziki gir deg en autentisk smaksopplevelse.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Kjøttdeig
150 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Salt
½ ts
Gulrot
1 stk
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Strimlet kålsalat
120 g
Srirachasaus
¼ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 976 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 89 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødet kan fint varmes i en brødrister. Da trenger du ikke å sette på ovnen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Bland sammen kjøttdeigen, det tyrkiske krydderet og ½ ts salt. Form kjøttdeigen til litt flate pølser. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kebaben i 2–3 minutter på hver side, til den er gyllen og gjennomstekt.
 Skrell og riv gulroten. Bland gulroten i hvitløksdressingen, og smak til med salt og pepper.
Stek brødet som anvist på pakken.
Vend inn litt olivenolje og valgfri eddik i kålsalaten. Topp det nystekte brødet med strimlet kålsalat, tyrkisk kebab, gulrot-tzatziki og noen dråper srirachasaus.
God middag!
God middag!