Tomatisert gryte med urtemarinert svinekjøtt, spinat og bulgur
15-20
Laktosefri

Tomatisert gryte med urtemarinert svinekjøtt, spinat og bulgur

Ingredienser

Allergener
  • Hvete

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
½ pakke

Gryte

sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
spinat
Spinat
50 g
urtemarinert svinekjøtt
Urtemarinert svinekjøtt
200 g
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 659 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 56 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok all bulguren, og bruk restene av retten som en rask lunsj dagen etter.

  1. Bulgur: Tilbered halvparten av bulguren som anvist på pakken.
  2. Gryte: Skrell sjalottløken. Skyll og rens paprikaen. Kutt begge deler i strimler. Skyll og tørk spinaten.  
  3. Gryte, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, uten å røre. Tilsett sjalottløken og paprikaen, og stek videre i omtrent 4 minutter, under omrøring. Tilsett pizzasausen, og gi gryten et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
  4. God middag!