15-20
Laktosefri
Tomatisert gryte med urtemarinert svinekjøtt, spinat og bulgur
Ingredienser
1 pers
Allergener
- Hvete
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Bulgur
Bulgur (Hvete)
½ pakke
Gryte
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Urtemarinert svinekjøtt
200 g
Pizzasaus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 659 kcal
- Fett 25 g
- Karbohydrater 56 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok all bulguren, og bruk restene av retten som en rask lunsj dagen etter.
- Bulgur: Tilbered halvparten av bulguren som anvist på pakken.
- Gryte: Skrell sjalottløken. Skyll og rens paprikaen. Kutt begge deler i strimler. Skyll og tørk spinaten.
- Gryte, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, uten å røre. Tilsett sjalottløken og paprikaen, og stek videre i omtrent 4 minutter, under omrøring. Tilsett pizzasausen, og gi gryten et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering.
- God middag!